Uue CNC Skin OXYmizeri esitluspäevade kroonika

Meie CNC Skin OXYmizeri esitluspäevad olid suurepärased ja ületasid kõik ootused! Osalejate suur huvi ja positiivne tagasiside näitasid, kui oluline ja oodatud see innovaatiline aparaat Eesti ilusalongides on. Oleme ülimalt tänulikud kõigile, kes üritustel osalesid ja aitasid kaasa nende edukaks muutmisele.

Esitluspäevad toimusid 21. ja 22. mail Tallinnas ning 23. mail Tartus. Osalejate huvi ja entusiasm ületas kõik meie ootused! Tartu ürituse erakordne populaarsus pani meid rõõmuga ka lisaesitluspäeva korraldama, mis sai teoks juba 30. mail. Kõik neli päeva olid täis elevust ja aktiivset osalemist. Meil oli võimalus jagada põhjalikku informatsiooni CNC Skin OXYmizeri kolmefaasilise protseduuri kohta, mis muudab naha koheselt siledamaks ja elujõulisemaks. Esitluste tulemusena on mitukümmend uut põnevat aparaati üle Eesti nii iluteenindajatele kui nende klientidele rõõmu pakkumas.

Tänusõnad osalejatele

Tahame südamest tänada kõiki teid, kes te meie esitluspäevadel osalesite. Teie huvi ja aktiivne osavõtt tegi neist päevadest tõeliselt meeldejäävad ja edukad. Eriline tänu neile, kes andsid meile väärtuslikku tagasisidet. Oleme ülimalt rõõmsad, et uus aparaat on Teie poolt nii hästi vastu võetud ja et Eesti inimesed saavad selle imelisi tulemusi juba paljudes salongides üle Eesti omal nahal tunda.

CNC Skin OXYmizer – teaduse ja ilu täiuslik ühendus

CNC Skin OXYmizer on innovaatiline aparaat, mis toob nahahooldusesse täiesti uue lähenemise. See ühendab teaduslikult tõestatud tehnoloogia ja ilu, pakkudes erakordseid tulemusi. CNC Skin OXYmizeri hooldus on ainulaadne kolmefaasiline protsess, mis muudab naha koheselt siledamaks ja elujõulisemaks.

Hoolduse aluseks on BOHRi efekt, mis aitab reguleerida naha süsihappegaasi- ja pH-taset. See soodustab hemoglobiini suuremat hapniku kandmist rakkudesse ja kudedesse, parandades hapniku jõudmist naharakkudesse ja pikendades rakkude eluiga. Selle tulemusena vähenevad kortsud ja nahk muutub tervemaks ning säravamaks.

Hoolduse käigus toimub ka õrn vibrokoorimine, mis intensiivistab toimeainete imendumist. Naha hapnikuga rikastamine on valutu ja soodustab paremat vereringet, stimuleerib loomulikke ainevahetusprotsesse ning suurendab toimeainete imendumist ja mõju nahas. Tulemuseks on silmnähtavalt siledam nahk ja nooruslikum jume, kortsud ja peened jooned taanduvad.

CNC Skin OXYmizeri hooldus on väga efektiivne võitluses erinevate nahaprobleemidega nagu akne, pigmentatsioon, kuperoosa ja ärritunud nahk. Lisaks aitab see ära hoida naha enneaegset vananemist, parandab naha üldist tekstuuri ja ühtlustab jumet.

Aparaati on lihtne kasutada koos teiste aparaadikosmeetika hooldustega, näiteks ultraheli, RF-liftingu, nano-needlingu ja COLDplasmaga. CNC Skin OXYmizer sobib aastaringseks kasutamiseks ja erinevate nahaprobleemide lahendamiseks, sealhulgas pigmendilaigud, meno-ageing, akne, ärritunud nahk, suitsetamisest kahjustunud nahk, kuperoosa ja päikesekiirguse kahjulik mõju.

Kutsume Sind ühinema!

Kui Sa ei saanud esitluspäevadel osaleda, ära muretse! Meie uksed on alati avatud ja oleme valmis tutvustama CNC Skin OXYmizeri imelisi võimalusi ka Sinule. Võta julgelt meiega ühendust ja tule avastama, kuidas see aparaat saab Sinu salongile ja klientidele kasuks tulla. CNC Skin OXYmizerit on lihtne kasutada ja see sobib kombineerimiseks teiste aparaadikosmeetika hooldustega.

Meie uus innovaatiline CNC Skin OXYmizer pakub nahale elujõudu ja sära. Oleme äärmiselt tänulikud kõigile, kes aitavad seda sära juba täna läbi oma salongide jagada, ning kutsume kõiki teisi huvilisi samuti meiega ühendust võtma. Ka Sina väärid enda salongi sellist suurepärast aparaati!

Jagame kahte väikest pildigaleriid nii Tartu kui Tallinna esitlustest. Mõnusat vaatamist!

Aitäh kõigile ja kohtumiseni varsti taas!

Jaga sotsiaalmeedias

Võtke meiega ühendust

    Sandra Koger
    Müügijuht:
    (+372) 511 8332
    info@beautyinstitute.ee

    Maaletooja:
    Eurowest CNC OÜ
    Reg. nr: 11773685
    KMKR: EE101333391

    Edasimüüja:
    EW Skincare Institute OÜ
    Reg. nr: 14495519
    KMKR: EE102074439

    Privacy Policy