Miks kasutada suvel noorendavaid näomaske?

Suvi tähendab päikesest pakatavaid seiklusi, rannapäevi ja puhkust! Me ise naudime päikest ja sellest saadavat energiat, samal ajal kannatab meie nahk sageli kuumuse, UV-kiirguse ja reisimisest tingitud stressi all. Särava ja värske jume säilitamine nendel kiiretel kuudel võib olla keeruline. Miks peaksid noorendavad lehtmaskid olema Sinu suvise ilurutiini lahutamatuks osaks?

Mugavus

Suvi on spontaanse tegutsemise aeg, alates viimasel hetkel ette võetud rannareisidest kuni ootamatute nädalavahetuse väljasõitudeni.

Viimane asi, mida Sa sooviksid, on keeruline nahahooldusrutiin. Kompaktsed, hõlpsalt pagasisse mahtuvad ja mugavalt kasutatavad, sobituvad need igasse päeva. Oled Sa lennukis, basseini ääres või hotellitoas lõõgastumas, lehtmaskid pakuvad kiiret ja tõhusat nahahooldust ilma keerulise ettevalmistuseta.

Intensiivne niisutus

Päikese käes viibimine ning kuum ilm võivad Su nahka kuivatada ja muuta selle tuhmiks. Näomaskid nagu Bio-Cellulose Mask ja Hyaluron+ Fliismask sisaldavad võimsaid koostisosi: hüaluroonhapet, aaloet ja avokaado ekstrakti – mis tungivad sügavale nahka, pakkudes kauakestvat niisutust ja värsket jumet.

Niisutatud nahk näeb välja tervem ning Sa tunned end mugavamalt, seega täidavad need maskid mitut eesmärki korraga!

Naha puhtus

Higi, päikesekreemid ja tolm võivad poore ummistada, põhjustades mitmeid nahaprobleeme. Maskid nagu Lehtmask Akne ning Peel & Glow Mask PHA ja Centella Asiaticaga on loodud spetsiaalselt nende probleemide lahendamiseks. Sisaldades niatsiinamiidi, anti-akne kompleksi, PHA-d, Centella Asiatica’t ning teepuu ja rosmariini ekstrakte, reguleerivad need maskid rasu tootmist ja vähendavad põletikku, aidates hoida nahka puhtana ja tasakaalus. Maskid parandavad naha tekstuuri ning loovad selge jume.

Rahustav ja tervendav mõju

Suvised tegevused võivad sageli põhjustada päikesepõletusi, liigset punetust ja ärritunud nahka. Maskid, mis sisaldavad koostisosi nagu hüaluroonhape, aloe vera, kummel, karikakar ja avokaado ekstrakt, pakuvad rahustavat leevendust. Aloe Vera Niisutav Fliismask ja Bio-Cellulose Mask pakuvad rahustavaid omadusi, mis vähendavad punetust ja soodustavad naha paranemist.

Need maskid mitte ainult ei rahusta nahka, vaid tugevdavad selle vastupanuvõimet keskkonnast tingitud ärritajatele, kui päike on nahale liiga teinud.

Vananemisvastased omadused

Päike on üks peamisi enneaegse vananemise põhjustajaid, tekitades peenikesi kortse ja jooni ning põhjustades naha elastsuse kadu. Vananemisvastase maski Slow Aging Mask oma ilurutiini kaasamisega aitad neid mõjusid oluliselt leevendada.
Rikastatud nii adenosiini kui ženšenniga, suurendab mask kollageeni tootmist ning parandab naha elastsust, vähendades peenikeste joonte nähtavust ja andes nahale noorusliku sära.

Lehtmaskidega on lihtne hoida oma nahka noore ja värskena isegi suvise kuumuse käes!

Värskendav ja elustav toime

Pikad suveõhtud ja tihedad tegevusi täis päevad võivad jätta Su naha väsinuks ja elutuks. Maskid nagu Lehtmask Bio Peel & Glow koos PHA ja Centella Asiatica’ga, Aloe Vera Niisutav Fliismask ning Värskendav Silmamask Hüaluroonhappe ja Niatsinamiidiga noorendavad õrna silmaümbruse piirkonda, vähendades turseid ja tumedaid ringe.

CNC ja Baehr lehtmaskid annavad nahale elujõudu, tagades Sulle puhanud ja särava väljanägemise.

Soodsa hinnaga lehtmaskid pakuvad Sulle mugavust, rahustavat leevendust ja nahka elustavat mõju – et hoida Sind terve ja säravana ka kõige palavamate kuude jooksul.

Oled Sa reisimas ümber maailma või nautimas kodumaist puhkust, meie maskidega on lihtne oma nahka hellitada ja hoida parimas seisukorras.

Näomaskid on ideaalne täiendus Su suvisele nahahooldusrutiinile!

Vaata meie lehtmaskide pakkumisi siit.
Juulis Beauty Institute klientidele erihinnad – kuni -20%

Jaga sotsiaalmeedias

Võtke meiega ühendust

    Sandra Koger
    Müügijuht:
    (+372) 511 8332
    info@beautyinstitute.ee

    Maaletooja:
    Eurowest CNC OÜ
    Reg. nr: 11773685
    KMKR: EE101333391

    Edasimüüja:
    EW Skincare Institute OÜ
    Reg. nr: 14495519
    KMKR: EE102074439

    Privacy Policy